Vi skal på demo-tur

Vi i Sperre AS har planer om å besøke en rekke bedrifter i Norge i tiden framover.

På besøkene vil vi vise fram en del av de produktene vi kan tilby – og vise i praksis hva som kan gjøres med for eksempel ROV`ene våre.

Vi har bygd opp en egen container til dette formålet, og har også planer om å lage en egen ROV som skal følge med på turneen. Når alt er klappet og klart vil vi laste opp containeren og dra på uforpliktende besøk til ulike selskaper rundt omkring i Norge.

Hensikten med denne planlagte demonstrasjonsturen er rett og slett å gi et innblikk i hva våre produkter kan gjøre – hvordan de kan effektivisere hverdagen til veldig mange bedrifter. Det er ingen tvil om at mange selskaper tjener gode penger på å investere i våre produkter, fordi effektiviteten og kapasiteten blir en helt annen enn med mer tradisjonelle og manuelle metoder. Men det kan være vanskelig å forklare dette på telefon eller e-post. Det å vise ting «live» er derimot noe helt annet. Vi satser derfor på at mange vil få noen a-ha-opplevelser underveis. Vi ønsker i tillegg å bli litt bedre kjent med kunder og forbindelser, noe vi både håper og tror at vi vil bli i løpet av demo-turen.

Vi gleder oss stort til å legge ut på veien, og håper at vi sees!