Vellykket kurs

Tre av våre kunder har vært på kurs hos oss i Telemark Teknologipark.

Ansatte fra bedriftene AQS, Nordlaks og NCS fikk opplæring i bruk av diverse utstyr fra Sperre AS, og tilbakemeldingene fra deltagerne etter avsluttet kurs var veldig gode.

Kurset gikk over to dager, og var lagt opp med en teoretisk del, samt at deltagerne fikk prøve seg på en del praktiske øvelser. Samtlige av de som deltok på kurset var fornøyd, og ga uttrykk for at de hadde hatt stort utbytte av opplæringen.

“Kursopplegg slik som det vi gjennomførte med ansatte fra disse tre bedriftene er noe mange av kundene våre har etterspurt”, sier Wenche Haugerud hos Sperre AS. “Det er alltid enklere å vise ting «live», samt at kundene får teste utstyret selv, framfor å skulle forklare det via mail eller telefon. Vi satser derfor på å videreutvikle dette konseptet og tilby lignende kurs til flere kunder i tiden framover”, sier hun, og legger til at det selvsagt er hyggelig å få gode tilbakemeldinger på opplegget.

“Det er alltid moro å få skryt. Det viser at vi har gjort mye riktig. Men samtidig er det alltid ting som kan bli bedre”, sier Wenche, som satser på å ønske mange flere nye og gamle kunder velkommen til kurs i Sperre AS sine lokaler i Telemark Teknologipark på Notodden i tiden framover.

oldnews-IMG_1961

oldnews-IMG_1980