Mange nye kunder i 2014

Sperre AS får stadig nye kunder, særlig blant bedrifter som driver med fiskeoppdrett.

Det er full fart i oppdrettsnæringen, og stadig flere innen denne næringen velger ROV-systemer og utstyr fra Sperre AS. I fjor høst lagde vi rekordmange ROV`er, og det er vi selvsagt glade for. Mange av ROV`ene har blitt sendt til kunder i Midt- og Nord-Norge som skal bruke utstyret i arbeidet med oppdrett av fisk. Det er snakk om både nye kunder og eksisterende kunder som ønsker mer utstyr.

Vår kunde gjennom mange år AQS fikk levert to nye systemer i 2014, og de har nå totalt seks ROV-systemer fra oss. Jensen Fisk, som er en søsterbedrift til NCS, har allerede bestilt et nytt system – før de har begynt å bruke det første de bestilte. Dette synes vi er et godt tegn, og noe som tyder på at de har tro på våre ROV’er.

Videre har DBB ROV Service i Danmark nylig bestilt to nye ROV-systemer fra oss. DBB ROV service er en stor og seriøs aktør i utlandet som vi er veldig glade for å ha som kunde – selvsagt i likhet med alle våre andre kunder.

2014 var et godt år for Sperre AS. Men vi har ingen planer om å ta det rolig framover – tvert imot. Det er mye spennende på gang. Vi utvider derfor staben og er på jakt etter en ny medarbeider til elektroavdelingen.